De collectie

De collectie van Omnia Fausta laat zich het beste omschrijven als mooie kleding voor mannen en vrouwen in een range van smart casuals tot exclusieve gelegenheidskleding. En  altijd!! met advies op maat, voor je eigen persoonlijke stijl. Het advies dat we geven is er op gericht dat je het maximale uit je aankopen kunt halen, zodat je er lang plezier van hebt. Dit geldt vooral voor de duurdere merken.

Het is ook mogelijk om de meer trendgevoelig te kopen, of een combinatie te maken. Maar voorop staat, dat je niet uren naar een outfit hoeft te zoeken, en je er blij mee bent, omdat het echt bij je past!

Onze klanten bestaan over het algemeen uit mensen die weinig tijd hebben, vanwege hobby’s, familie, kinderen, noem maar op, maar vooral niet “winkel in, winkel uit” willen op zoek naar iets moois. Ze stellen kwaliteit, en service op prijs, en streven een fijne overzichtelijke manier van leven na. Ook zij kopen steeds vaker online, maar sturen het weer net zo vaak terug omdat het niet (bij ze )past. Of houden het omdat ze het te laat terug sturen. Dit kost ze veel geld!

Daarom is juist deze klant is gebaat met onze expertise en advies. Ook met de service die we aanbieden om de kleding op maat te laten maken. Daarom zijn de klanten tevreden met Omnia Fausta, en iedere keer is het leuk ze weer persoonlijk te kunnen begroeten, en advies te geven.