Over ons

Omnia Fausta is een kledingwinkel aan de rand van het historische  hart van Leiden; “Hartje Leiden”. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt, in de vorm van de Hoogvliet Parkeergarage aan de Breestraat, en op de Garenmarkt.

De betekenis van Omnia Fausta is letterlijk “alles goed/gunstig”. We hebben in 1989 gekozen voor deze naam omdat het een positieve connotatie heeft, en het een wens is naar ons en iedereen, met wie wij te maken hebben. Van inkoopleveranciers tot klanten, en alles wat daar tussen zit.

Zo genereert deze intentie een wederzijds gedrag dat veel werkplezier, waardoor er zo min mogelijk stress en negativiteit is.

We werken daardoor zelf met veel plezier, en hebben dan ook veel tevreden klanten, omdat zij van ons een gedegen en eerlijk advies op maat krijgen. 

 

Kleding van Omnia Fausta herken je aan elegantie!

Wij verkopen een mooi product in de vorm van kleding en accessoires van mooie high end merken als Hugo Boss (dames) , Paul Smith (dames en heren), Claes Iversen (wiens ontwerpen bekend zijn geworden door Maxima en Ilse de Lange.

Deze merken worden aangevuld met andere damesmerken, o.a als French Connection, Gestuz, en ontwerpster Marianne van der Wilt (een mooi leermerk), waardoor er bij ons mooie kleding van “casual voor op de bank” tot gelegenheidskleding in verschillende prijscategoriëen te krijgen is.

Voor de mannen, hebben we naast Paul Smith herenkleding en accessoires, de herenmerken Strellson en Hamaki Ho, (een Italiaans merk met een Japanse naam.)

Deze mix & match van merken in veelal natuurlijke materialen, en in hippe maar draagbare ontwerpen, zorgt ervoor dat we al van af de  beginjaren onze collectie in elke metropool zouden kunnen verkopen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen