Contact

Omnia Fausta
Hogewoerd 8A
2311 HM Leiden
071 514 17 40
info@omnia-fausta.nl

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak (info@omnia-fausta.nl)
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.30

 

Waarom Leiden?

Leiden een mooi historisch stadje dat precies ligt tussen Amsterdam en Den Haag. Het is kleinschalig, maar toch bruisend. Je kunt de drukte opzoeken als je dat wilt.

Omnia Fausta is gevestigd aan de Hogewoerd 8A, een leuk stukje leiden: “het fietsstraatje”.  (Omdat het verboden is voor auto’s, en er elke dag honderden fietsen de verbinding tussen Leidedorp en de Leidse Universiteit of het Centraal Station per fiets maken.)

Op de Hogewoerd zijn er veel restaurantjes, en mooie winkeltjes te vinden, en kennen alle ondernemers elkaar, waardoor er een gezellige sfeer heerst.

Leiden is een mooie unieke, en historische universiteitsstad met studenten van verschillende nationaliteiten, en veel musea waaronder Naturalis en Corpus aan de buitenring van Leiden. Ook de warenmarkt aan de nieuwe Rijn op woensdag en zaterdag heeft een bruisend karakter, en is uniek te noemen.

Bovendien zijn er veel restaurantjes en barretjes, met ieder z’n eigen karakter. Daardoor wordt een “dagje Leiden” een ware belevenis met een intellectueel karakter, afgewisseld met leuke sociale interacties.

Er is persoonlijke aandacht in de vele kleinschalige winkels die Leiden kent, en je hebt snel en echt contact met mensen. Daardoor ontstaat er snel een band met klanten, en dàt maakt Leiden zo leuk om er een winkel te hebben.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen